Foredrag & workshops

Indehaver og stifter af Pollux, Anders Kanberg, er en af landets mest efterspurgte moderatorer på erhvervsrettede paneldebatter og en hyppigt brugt inspirator og oplægsholder. Anders har en forkærlighed for iværksættere og deres innovative tankesæt og arbejdsmetoder – og ikke mindst for den værdi, de dygtigste iværksættere skaber for det samfund, der evner at holde dem inden for grænserne og skaber rum for deres udfoldelse.

  • Derfor har han specialiseret sig i at levere skræddersyede:
  • Inspirerende, oplysende og underholdende foredrag for og om iværksættere, vækstvirksomheder, familieejede og store, internationale konglomerater – altid med en smule kant og opfordring til refleksion
  • Workshops og individuel træning for ledere og andre medarbejdere, der fungerer som virksomhedens ansigt udadtil. Formålet er altid at styrke deres optræden – og derigennem forretningen

Hvad enten jeres ambition er at formidle viden, styrke tankevirksomheden eller skabe latterbrøl og klapsalver bør publikum væres udgangspunktet for ethvert oplæg. Derfor er alle foredrag og workshops tilpasset netop jeres publikum og den værdi, I ønsker at skabe i virksomheden.

Skriv til os på mail@pollux.dk for at høre mere om mulighederne for at styrke jeres bundlinje gennem foredrag og workshops.

adminForedrag & workshops