Innovation

Innovation er ikke at få nye ideer. Innovation er at få nye ideer, der kan føres ud i livet, og som skaber værdi. For virksomheder, organisationer og mennesker. Det er en arbejdsmetode, som kan læres, hvis man arbejder med tingene på den rigtige måde.

Innovationsprocesser handler om at have mod og vilje til at gøre tingene bedre – og om at kunne se og udnytte mulighederne.

Det er det innovative tankesæt – mod til ”disruption” – der definerer de bedste iværksættere og nye virksomheder. De ser det uforløste potentiale – den uudnyttede forretningsmulighed – og går målrettet efter den. De må sadle om mange gange undervejs; justere forretningsmodellen, ændre markedsstrategi. Men med fokus, fightervilje og – ikke mindst – mange måneders hårdt arbejde bryder de igennem muren.

I dag kender vi dem som Facebook, Google og Spotify. Just-Eat, Skype, og Endomondo er nogle af de danske eksempler. Vi kalder dem stjerner, men formlen for deres succes ligger ikke lysår væk. Deres stjernestatus beror hverken på tilfældigheder eller uopnåelig genialitet. De har formået at blande innovation og entreprenørskab i de helt perfekte forhold.

Det kan vi hjælpe jer med også at gøre:

  • Vi identificerer det uforløste innovationspotentiale og muligheden for at adskille jer positivt i netop jeres markeder.
  • Vi udvikler og gennemfører projekter og innovationsprocesser, der styrker skaberkraften og det innovative tankesæt i jeres virksomhed – både i produktionsledet og på direktionsgangen.
  • Vi giver virksomheder mulighed for at arbejde tæt sammen med landets dygtigste iværksættere og derigennem styrke deres eget entreprenørskab.

Kort sagt: Vi hjælper jer til hele tiden at have fokus på forretningsudvikling og være et skridt foran jeres konkurrenter.

Aftal et uforpligtende møde på mail@pollux.dk

adminInnovation