Om Pollux

Pollux er landets førende strategi- og kommunikationsbureau med fokus på iværksættere og vækstvirksomheder. Vi kommer helt tæt på de mest innovative og entreprenante mennesker i landet ved at hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål og skabe opmærksomhed omkring deres aktiviteter. Og erfaringerne fra dette arbejde omsætter vi til en højere grad af innovation og entreprenørskab i etablerede virksomheder.

Anders Kanberg

Stifter og indehaver

Anders er uddannet journalist med års erfaring fra både aviser, radio og TV samt med kommunikation i ministerier og internationale virksomheder. Hele vejen har han arbejdet helt tæt på og sammen med de mennesker, der skaber Danmarks fremtid. Derfor kender han bedre end nogen anden journalist iværksætternes behov, vilkår, og metoder.

kanberg@pollux.dk
+45 61 71 77 60

Uffe Gardel

Partner og seniorrådgiver

Uffe har de seneste 30 år sat sin cand.merc. i finansiering fra CBS i praktisk anvendelse som dagsordensættende erhvervsjournalist, forfatter, foredragsholder og forhandler. For Uffe er al kommunikation en del af et strategisk spil, og forstår man spillet, har man bedre chancer for at trænge igennem med sit budskab. Sådan styrker han værdigenereringen i de positive budskaber – og begrænser omkostningerne ved de negative.

gardel@pollux.dk
+45 23 26 66 86

Thomas Bruhn Petersen

Journalist og rådgiver (freelance)

Thomas kommer med en baggrund som jurist i flere af landets ministerier og styrelser. I dag har han smidt embedsjakken og bygget journalistik oven på jurastudiet. Med den kombination har han de seneste år med stor succes hjulpet både små og store virksomheder med at gøre komplicerede budskaber appetitlige for kunder og medarbejdere.

thomas@pollux.dk
+45 26 81 30 88

Pollux arbejder tæt sammen med en lang stribe af landets dygtigste rådgivere og virksomheder inden for foto- og videoproduktion, marketing, SEO, markedsføring på sociale medier og meget andet.
Vi insisterer på at møde vores kunders behov og skabe værdi med vores ydelser og produkter.
Jeres vækst er vores levevej.

adminOm Pollux